У херсонській бібліотеці відкрилася фотовиставка молодого фотохудожника

бібліотека, фотохудожник, фотовиставка
Гончарівка давно стала тим простором, де творці прекрасного можуть презентувати спільноті свою творчість. Так, 20 липня відбулося відкриття фотовиставки молодого та перспективного фотохудожника Микити Билима. «Наше життя – в моменті, тому треба встигнути залишити його назавжди», – улюблена фраза Микити. І тому невипадково експозиція отримала назву «Життя в моменті».

Відкриття першої персональної виставки неможливо без участі тих, хто підтримує митця на творчому шляху, а інколи – стає вчителем і наставником. Привітати свого учня прийшов керівник фотогуртка «Око», член Союзу фотохудожників України Ростислав Швець. Пан Ростислав зазначив, що Микита – талановитий та перспективний фотохудожник, а його роботи насичені любов’ю до життя, і побажав подальших успіхів та творчої наснаги.

Завітали на фотоекспозицію молодого художника й поважні метри фотомистецтва. Так, заслужений діяч мистецтв культури України, тележурналіст, поет, прозаїк Василь Мелещенко, який позитивно оцінив творчість Микити Билима, відзначив кілька робіт та побажав подальших успішних фотопроєктів. Юрій Шапко – відомий херсонський скульптор та член Національної спілки художників України зазначив, що Микита Билим має особливий погляд на звичайні речі, і дуже добре, що він намагається їх упіймати та передати іншим.

На завершенні Микита розповів, як створював свої роботи, і відзначив ті, що йому найбільше подобаються.

Виставка «Життя в моменті» триватиме до середини серпня. Запрошуємо помилуватися дивовижними фото (зал каталогів, ІІІ поверх).

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О.Гончара
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон