У Херсоні в притулку для собак чекають на нові родини

собаки, притулок, родини
Вчора, 21 липня був День «Жодних цуценят із зоомагазину». Придумали його для того, аби привернути увагу до проблем безпритульних тварин, які так чекають на нових, люблячих господарів.

Якщо ви шукаєте собі чотирилапого друга, то необов’язково звертатись до заводчиків. Приходьте до притулку КП «Гарантія». Там знаходяться тварини, яких виловили на вулицях херсонської громади.

Сам відлов собак відбувається за певною процедурою. Найчастіше з таким проханням звертаються мешканці багатоповерхівок або приватного сектору. Також спеціалісти КП «Гарантія» самостійно об’їжджають територію.

Після того, як тварину піймали, її привозять до притулку. Там її оглядає ветеринар, її щеплюють, кліпсують, дають препарати від гельмінтів. А також каструють або стерилізують.

Після чого собака перебуває в притулку 21 день. У цей період тварина може знайти нову родину.

Коли ви визначитись із вихованцем, то доглядач собак розповість, які щеплення отримала тварина, як за нею доглядати, який в неї характер.

Лише з початку цього тижня 7 собак з притулку КП «Гарантія» потрапили до нових люблячих родин. Станом на 21 липня у притулку перебувають 60 собак. Ці «хвостики» також з нетерпінням чекають на любов і турботу від нових господарів.

Притулок знаходиться за адресою: м. Херсон, вул. Бурназяна,14А. Відвідати його можна з понеділка по п’ятницю з 8 до 13 години. Можна попередньо домовитись про візит за телефоном (0552) 264212.

Пресслужба Херсонської міської ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон