На Херсонщині готують офіцерів запасу для територіальної оборони

Херсонщина, підготовка, Зіньковський
На військовому полігоні поблизу Раденська на Херсонщині відбулися навчальні збори з офіцерським складом територіальної оборони. Навчальні збори розпочалися 12 липня. Їх тривалість сім днів.

В зборах взяли участь 154 офіцери запасу, - розповів військовий комісар Херсонського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Зіньковський: "Особовий склад пройшов спільні штабні навчання, а також індивідуальну підготовку". Проведення навчань забезпечують Збройні сили України за підтримки облдержадміністрації, - повідомив Олександр Зіньковський.

Заступник голови Херсонської облдержадміністрації Микола Якименко розповів, що з обласного бюджету витратили близько 10 тисяч гривень для цих зборів: "Наші 66 військовослужбовців повернулися з військового полігону зі Львова. Теж проводили навчання. У нас буквально через 2-3 тижні почнуться ще одні навчання. Ми постійно проводимо навчання для того, щоб обороноздатність нашої держави була на високому рівні", - розповідає Микола Якименко.


Окремі навчання саме для офіцерів тероборони на Херсонщині відбулися вперше, - сказав військовий комісар Херсонського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Зіньковський.

За матеріалами Суспільне. Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон