В Херсоні затримали підозрюваного у розбійному нападі

Херсон, розбійний напад, поліця
Вчора, 14 липня у центрі Херсона. 43-річна жінка поверталася з роботи на ринку і біля військового комісаріату помітила, як за нею йде невідомий чоловік. Вже біля самої хвіртки чоловік підбіг до жінки, став погрожувати ножем та відібрав гаманець з телефоном. Після чого невідомий втік. Не гаючи часу, потерпіла звернулася в поліцію і детально описала правоохоронцям прикмети зловмисника та напрямок, у якому він зник.

Над встановленням особи зловмисника та його розшуком займалися працівники Херсонського районного управління поліції. Правоохоронці відпрацювали раніше судимих за аналогічні злочини, провели ретельний огляд території та встановили місце, де невідомий сховав телефон жертви (покришка від автомобіля у клумбі). Навколо цього місця оперативники влаштували засідку.

Паралельно з цим працівники поліції встановили, що на шляху пересування зловмисника були встановлені понад десяток камер зовнішнього відеоспостереження. Оперативники переглянули кількагодинне відео і вдалося отримати зображення підозрюваного. Уже сьогодні вранці зловмисник повернувся за телефоном, де його і затримали оперативники.

Як повідомив начальник Херсонського районного управління поліції Олександр Говорун, затриманим виявився 26-річний раніше судимий житель міста Миколаїв, який перебував там у розшуку за крадіжку. Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон