На Херсонщині чиновники активно готуються до ринку землі

чиновники, земля, ринок
Наприклад, в Новотроїцькій селищній раді на Херсонщині активно готуються до функціонування ринку сільгоспземель попереду усіх самі чиновники.

На червневій сесії селищної ради надано дозвіл на передачу у приватну власність семи членам родини селищного голови Петра Збаровського та близьким родичам по 6,68 умовних кадастрових гектари кожному зрошуваних земель на території колишньої Одрадівської сільської ради (рішення № 596 від 23 червня 2021 року опубліковано на офіційному сайті Новотроїцької селищної ради).

Сам Петро Збаровський декілька місяців тому заявляв, що отримує на руки 50 тис. грн. бо не хоче красти. Тож приватизація більше 40 га. зрошуваних земель мабуть також пов’язана з небажанням селищного голови красти.

При цьому фінансові втрати Новотроїцької селищної громади від орендної плати зі зрошуваних земель будуть компенсовані за рахунок підвищення орендної плати іншим орендарям – такі реалії ринку землі по-новотроїцьки…

Артем ТРОЇЦЬКИЙ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон