На Херсонщині жителі сіл можуть безкоштовно перевірити своє здоров'я

медичні огляди, нам тут жити, Лагута
Сьогодні нагода безкоштовно перевірити своє здоров‘я видалася в жителів смт Горностаївка та село Каїри.

Лікар-кардіолог Роман Бондаренко та лікар-невропатолог Владислав Наумич розпочали свою роботу у місцевій поліклініці від самого ранку. За кілька годин вони оглянули та надали кваліфіковану допомогу понад 50 пацієнтам.

«Так вийшло, що у мене раптом погіршилося самопочуття, і терміново необхідна консультація лікаря-невропатолога, а мій у відпустці. Як я була рада, що саме у цей день Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» організував приїзд медиків з Херсона. Мене не тільки проконсультували, а й перевірили інші органи», - розповідає жителька смт Горностаївка Марія Кирпота.

Безкоштовні медичні огляди проводяться у рамках програми «Поряд», заснованої Благодійним Фондом Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!».

Голова однойменної з Фондом партії Геннадій Лагута наголошує: «Ми проводимо безкоштовні огляди задля того, аби люди мали змогу перевірити стан свого здоров‘я і у разі виявлення хвороби неодмінно приступили до лікування. Тож, дорогі жителі 184 округу, намагайтеся не нехтувати такою можливістю і своєчасно звертайтеся до лікаря. Всім здоров‘я!»


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон