До Херсонщини приїдуть байкери

байкери, акція, мотопробіг Єдності
Уже завтра, 19 липня в Ужгороді стартує ювілейний, п’ятий, мотопробіг Єдності України! Традиційно, байкери проїдуть всю Україну з національним прапором, і прапором кримськотатарського народу на яких всі учасники з усіх міст залишатимуть свої автографи та побажання.

У кінці пробігу, за традицією, прапор кримськотатарського народу буде переданий до Криму на Чонгарі, а прапор України буде встановлено в Запоріжжі в Національному заповіднику на острові Хортиця, який по праву вважається колискою українського козацтва.

Кілька днів пробігу байкери проведуть на Херсонщині. Так, 30 липня о 14:30 вони зупиняться колоною в самому центрі Херсона - на площі Свободи. Далі мотоциклісти вирушать в Каховку, де о 17:30 зберуться на площі поблизу каховського водосховища.

Наступною зупинкою байкерів стане село Чонгар, яке знаходиться неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою АР Крим. Тут вони зупиняться 31 липня об 11:30. Разом із прапором України від початку мотопробігу байкери провезуть кримськотатарський прапор, який передадуть представникам кримськотатарського народу.

Місія і цілі пробігу лишаються незмінними - об'єднати, згуртувати, перезнайомити мотоциклістів, патріотів своєї країни. Усіх бажаючих запрошують долучитись до акції!

Cepгiй ГEOPГIЄB
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон