Дитячий пляж Скадовська в очікувані цивілізації

Скадовськ, пляж, Козлова
Вирваними «з м’ясом» парапетами, понівеченими лавками, бур’янами і сміттям зустрічає відпочивальників - місцевих і приїжджих пляж, який називають у Скадовську дитячим (східним).

Розташований він у стороні від центрального пляжу, він колись був улюбленим - і у приїжджих відпочивальників, і у місцевої малечі. Та зараз замість людей, цю запущену місцину облюбували голуби, які мостять гнізда в камці, яка вже не знамо коли прибиралася міськими службами.

Скадовська громада занепокоєна такою ситуацією почала бити на сполох, взиваючи до совісті міської влади й вимагаючи звернути увагу на цей об’єкт інфраструктури Скадовська, який має статус дитячого курорту державного значення.

Така небайдужість активних містян не залишилася непоміченою. Міський голова Олександр Яковлєв, був змушений внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради Скадовська від 25.06.21 «Про закріплення прибережної смуги моря та пляжу №2 у східній частині міста».

Тож тепер пункт 3 даного документу звучить так: «Територію пляжної зони закріпити до дати укладання договору про виконання робіт з утримання пляжу №2 м. Скадовськ з переможцем за результатами конкурсу затвердженого рішенням сесії Скадовської міської ради».

Про це розповіла голова Скадовської районної організації ПП «НАШ КРАЙ» Людмила Козлова: «Разом із однопартійцями, яким небайдуже життя нашого міста, ми долучилися до вирішення цієї проблеми.

Сьогодні ми робимо все від нас залежне, аби ситуацію «не заговорили» й надалі будемо супроводжувати проект до його логічного завершення. Адже наші діти разом із батьками достойні цивілізованого відпочинку – комфортного і безпечного» - наголосила Людмила КОЗЛОВА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон