На пам'ять про відпочинок на Херсонщині

Херсонщина, відпочинок, рекомендації
Херсонцям та гостям нашого краю пропонуємо кілька локацій, які найкраще підійдуть для пам’ятних фото, а можливо і відео про відпочинок у Генічеському районі Херсонщини.

Адже відпочинок на морі має давати залишити не тільки яскраві спогади, а й матеріальні докази у вигляді фотознімків, які завжди допоможуть ці самі спогади не забути з плином часу.

Ну і звичайно ж всім нам потрібні гарні кадри для того, щоб було чим поповнювати свої стрічки в соціальних мережах, а світлини з відпочинку є для цього найкращим варіантом контенту.

Узбережжя в усіх його варіантах, як Утлюкського лиману в Генічеську, так і Азовського моря на Арабатці. Є безліч варіантів й ідей для цікавих фотографій, в різний час і за різної погоди, а під час сходу сонця можна зробити ну дуже круті кадри.

Протока Тонка, на її берегах є багато місць з яких можна побачити нашу місцевість у незвичному ракурсі, окремо треба відзначити панорамний вид біля готелю «Азов» - звідти можна чудово побачити протоку, порт, мости і Арабатку.

Знаменитий залізний міст є не тільки місцевою пам’яткою і туристичним символом міста, а й ТОПовою локацією для фото-туризму. Це оцінили не тільки туристи, а й місцеві жителі. Відпочинок у нашому регіоні и фотки біля мосту, то маст-хев.

Центральний міський «дитячий» пляж Генічеська чудово підійде для вечірніх фото. Алея казок вже давно стала популярним місцем для відпочинку гостей нашого міста, а також самою цікавою локацією для фотографій А все почалось з першої скульптури Маша і ведмідь, яка є рекордсменом по світлинах у соціальних мережах за останні 8 років.

Узбережжя лиману і пляж т.з. «обрив» на перший погляд здається диким, але при бажанні і наявності фантазії там можна зробити чудові знімки, і каміння на березі буде тільки сприяти цьому.

Генічеський маяк також є місцевою пам’яткою і символом міста, чудовим місцем для екскурсій і об’єктом для фотозйомки.

Не меншою популярністю користується і сквер Генічеська, на відрізку від площі до АТБ, там є кілька цікавих композицій у вигляді лавочок, ну і звісно міський фонтан на площі, який майже нічим не поступається Вінницькому.

Генічеський краєзнавчий музей треба відвідувати обов’язково, і окрім цікавої інформації ви отримаєте можливість зробити ексклюзивні фото.

Якщо ви хочете зробити атмосферні знімки в атмосферних закладах громадського харчування, то лідером з інтер’єру і ландшафту буде територія закладу «Лунний блюз», а також «Pub28».

Рожеве озеро – тут можна і без коментарів, адже воно вже давно стало неофіційною візиткою регіону, а його краса просто вражає. Найкраще місце для фотосесії.


Не всі знають, що у затоки Сиваш є ділянки де береги незвично уривчасті і мають просто казкову красу.

Затока Сиваш – це справжній клондайк для кожного фото туриста, але самотужки дістатись до більшості його куточків неможливо, тому краще це робити за допомогою екскурсій на каяках від каяк-клубу «НА МОРЕ».

Ми перерахували тільки основні і самі популярні місця, але їх набагато більше. До того ж кожний з нас бачить навколишній світ і оцінює його красу по своєму, і можливо ви знайдете інші і цікавіші локації.

Сезон майже в самому розпалі, наші курорти готові прийняти вас, тому не гайте дорогоцінний час і скоріше приїжджайте до нас НА МОРЕ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон