Херсонські поліцейські познайомили дітей зі своїми чотирилапими помічниками

Херсон, знайомство, поліцейські-кінологи
Сьогодні поліцейські кінологічного центру обласного главку поліції завітали в гості у дитячо-юнацький клуб юних моряків і річковиків з флотилією. Поліцейські розповіли дітям про особливості професії кінолога та продемонстрували роботу та навички службових собак.

Начальник кінологічного центру Сергій Питько розповів учням про основні види службових собак та особливості роботи з ними. А поліцейські кінологи продемонстрували вихованцям клубу вміння своїх чоторилапих підопічних: як вони відшукують наркотики, зброю та вибухівку, виконують команди голосом та жестом, а також затримують зловмисників. Цікавим для дітлахів був пошук собакою схованої кінологами речі, яка належить дитині. Пес одразу визначився зі схованкою, що викликало чимале захоплення у глядачів.

Також поліцейські продемонстрували дітям тренування собак в незнайомому місці. Незважаючи на галас та присутність сторонніх осіб, службові собаки показали високі результати та слухняність.

Після показового виступу всі бажаючі могли поспілкуватися з поліцейськими- кінологами і сфотографуватися з їх чотирилапими помічниками.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон