На Херсонщині дітям зробили неймовірний подарунок

цирк, діти, нам тут жити, Лагута
Попри негоду, у смт Калинівське, що поблизу Великої Олександрівки, сьогодні гучно! До населеного пункту нарешті завітав Миколаївський цирк «Олександр». Величезне шатро, акробати, клоуни та циркачі – готували усе, аби здивувати малечу.

«Циркова вистава – неймовірний подарунок нашим дітям! Вони настільки щасливі, що нарешті потрапили до цирку і змогли познайомитися зі справжнім клоуном, фокусниками та акробатами. Це те, що запам’ятається з дитинства на все життя! Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!», ми завдячуємо вам за систематичну підтримку та усмішки на обличчях нашої малечі», - завдячують жителі смт Калинівське.

Новина про приїзд цирку настільки зацікавила дітей та їх батьків, що вони завітали із сусідніх населених пунктів: Бобровий Кут, Новополтавка, Мала Сейдеменуха, Краснолюбецьке, Сухий Ставок. Навіть організували підвіз гостів на шкільних автобусах. І традиційно після вистави представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» вручили всім бажаючим повітряні кульки.

«Ми розуміємо, що жителям віддалених сіл, а особливо дітям, не вистачає неймовірних емоцій та яскравих вражень. Ми бачимо, як розквітають вони, завітавши чи то на фестиваль, чи то на циркову виставу. Це мотивує нашу команду працювати далі, робити якомога більше добрих справ» -, наголошує голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон