Херсонець виграв конкурс від «Тойота»

Маленький херсонець Антон Кошелюк виграв у творчому конкурсі від «Тойота» - «Автомобіль твоєї мрії» в номінації «Кращі малюнки від Друзів Toyota», (категорія 1 - діти віком до 7 років).

Малюнок Антона із Херсона називається «Легка посмішка».

Ми радісно вітаємо Антона Кошелюка і щиро сподіваємось, що такі веселі люди на гарних автомобілях будуть їздити вулицями нашого Херсона у майбутньому!

Нагадаємо, що з 20 грудня 2013 року по 20 лютого 2014 року в офіційних дилерських центрах «Toyota» в Україні проводився Другий Національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії».

Цього року у конкурсі дитячого малюнка взяло участь 727 художніх робіт, які намалювали талановиті діти віком до 15 років з усіх куточків України.

Журі Національного конкурсу, до складу якого увійшли співробітники ПІІ «Тойота-Україна» на чолі з генеральним директором ПІІ «Тойота-Україна», були вражені всіма малюнками, які взяли участь у конкурсі.

«Тойота-Україна» щиро дякує всім учасникам конкурсу за активну участь та чудові малюнки!

З приводу нагородження та для отримання більш детальної інформації просимо переможців Конкурсу зв'язатись з офіційним дилерським центром, в який вони подавали конкурсні роботи.

P.S. Художні роботи переможців Другого Національного конкурсу в номінації «Кращі малюнки від Клубу Toyota» стануть учасниками Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії - 2014». З цією метою 9 конкурсних робіт буде відправлено до штаб-квартири «Тойота Мотор Корпорейшн» у Японії.

Автори конкурсних робіт, що за рішенням «Тойота Мотор Корпорейшн» здобудуть перемогу на Всесвітньому конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії - 2014» в якості нагороди отримують можливість здійснити подорож до Японії з відвіданням офіційної церемонії нагородження переможців, що відбудеться в Японії у серпні 2014 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон