До Херсона їдуть "Атамани"

атамани, пасажири, Херсон
У Херсон прибула чергова партія з десяти нових автобусів марки «ATAMAN A092H6», - повідомив директор КП “Херсонський комунальний транспортний сервіс” Сергій Кислих.

За його словами, автобуси спочатку вийдуть на маршрут №6, так як це – один із найпростіших міських маршрутів, а отже ідеально підходить для тестування нового транспорту. Разом з тим, усі автобуси оснащені спеціальними електронними табло, які дозволяють транспорту працювати на будь-якому маршруті.

Наразі нові комунальні автобуси проходять техогляд та експертизу для того, аби найближчим часом уже перевозити пасажирів.

Нагадаємо, із 26 червня на маршрути міста вже вийшло 5 нових автобусів.Усього взято в лізинг 30 нових автобусів марки ATAMAN A092H6 загальною вартістю 67 200 000 грн. Лізинг підписано на 5 років. Поставку для Херсона здійснюють трьома партіями – по 10 автобусів у кожній. Першу поставили 14 червня. Третю планують отримати орієнтовно 6-7 липня.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон