У Херсоні продовжують допомагати дитячій лікарні

Херсон, допомоги, лікарні
Цього разу прогумовані непромокаючі наматрацники придбав для гематологічного відділення Херсонської дитячої обласної лікарні лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков.

Це вже друга партія наматрацників, замовлена на прохання батьків онкохворих діток, що зараз проходять складне лікування. Матусі - поруч з ними, дбають про комфорт і настрій рідних малюків. Та точно знають, чого бракує лікарні.


"Цим би дітками на море, у парк, пісочниці і гойдалки! Але вони борються з підступною хворобою... Я намагаюсь чим можу підтримати їх та батьків. Вони справжні бійці! Бажаю кожному сили, терпіння і швидкого одужання!", - ділиться емоціями Юрій Рожков.

До слова, лідер Громадської платформи #Добро_переможе регулярно підтримує дитячу обласну лікарню меблями, необхідними апаратами та препаратами. Долучає до підтримки громадськість Херсона та країн-партнерів з Європи, заохочує до милосердя молодь на конкурсах краси, розширюючи таким чином коло добродіїв і волонтерів.

А якою була перша партія наматрацників, можна переглянути за цим посиланням: https://www.facebook.com/2072152062857735/posts/4947813201958259/

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон