На Херсонщині до Дня Конституції провели турнір з шахів

Високопілля, традиції, свято
У смт Високопілля не зраджують традиціям і, як завжди, неділю проводять за шахами. До Дня молоді та Конституції України у населеному пункті влаштували два заходи: фінал за XVI Кубок Молоді та змагання за Кубок "є2 - є4" між командами родин.

Цього року змагання зібрало чимало справжніх фахівців з шахів Високопільської громади. Попри запеклу боротьбу суддям вдалося визначити найкращих з кращих.

Так, у змаганні за Кубок "є2 - є4" між командами родинами перемогу здобули Володимир та Олександр Гуцалові. А ось у фіналі за XVI Кубок Молоді золото дісталося Володимиру Маслію.

«Як добре, що гра у шахи - це вже традиція для жителів нашого населеного пункту. Я дуже радий, що аби продемонструвати свої здібності, не потрібно їхати до Херсона, а є можливість зібратися тут. Дякую Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за підтримку та допомогу»,- зазначив переможець турніру Володимир Маслій.

Підтримав учасників змагань і Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!». Від Фонду переможці отримали кубки та медалі.

«Для нашої команди Високопільщина - батьківщина шахів. Це приклад того, що в незалежності від місця проживання можна займатися улюбленою справою і прославляти свій край! З Днем молоді, жителі Високопілля! Успіхів вам у всіх починаннях», - побажав голова однойменної з фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Генадій ЛАГУТА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон