У Херсонi пройшов Марафон добра та милосердя

марафон, милосердя, волонтери
Днями у Херсонi завершився Марафон добра і милосердя, який тривав упродовж трьох місяців у закладах загальної середньої освіти Дніпровського району міста і був присвячений 25-річчю секції «Милосердя» Херсонського Центру позашкільної роботи.

До міської лікарні ім. Тропіних із зібраними підгузками, серветками і одноразовими пелюшками для 15 лежачих пацієнтів інфекційного відділення завітали голова районної ради педагогів-організаторів Інна Кадецька і керівник клубу «Лідер» Центру Світлана Адвокатова.

У червні до акції, окрім здобувачів освіти ЗЗСО№ 36, 38, 40, 43, 52 і вихованців НВК№29, долучилися волонтери-школярі ЗЗСО № 53 та цьогорічні вихованці-випускники клубу «Лідер» Центру.

Особлива подяка за організацію та проведення районної акції – педагогу-організатору ЗЗСО№52 Інні Кадецькій та її родині! Пишаємося такими небайдужими педагогами і сподіваємося на подальшу співпрацю!

Управління освіти Херсонської міськради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон