Студенти медичного факультету Херсонського держуніверситету проходять державний іспит

КРОК, студенти,  медичний факультет, ХДУ
Вчора, 22 червня, на медичному факультеті Херсонського державного університету для студентів ІІІ курсу стартував Єдиний державний кваліфікаційний іспит КРОК1, який складається з двох етапів тестування – україномовного та англомовного.

Зазначимо, що КРОК1 – це один з трьох обов’язкових іспитів, запроваджених Центром тестування при Міністерстві охорони здоров’я України для незалежної оцінки фахового рівня майбутніх лікарів.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський вважає, що складання іспиту КРОК – це відповідальне випробування не лише для студентів-медиків, а й для професорсько-викладацького складу медичного факультету та університету в цілому. Ректор подякував за безпосереднє керівництво процесом підготовки до складання фахового іспиту деканесі медичного факультету Наталії Шахман.

«Ми зробили все можливе задля того, аби наші студенти успішно пройшли підготовку, отримали необхідні знання для складання іспиту», – підкреслив ректор.

Іспит проводиться під керівництвом представників Центру тестування та за участі співробітників Національної поліції.

Зазначимо, що у ході складання фахового іспиту були дотримані всі вимоги – ідентифікація здобувачів і надання відповідних інструкцій щодо виконання завдань, перевірка металошукачем, дотримання карантинних обмежень тощо.

Бажаємо студентам-медикам успішно подолати цю першу сходинку і показати найкращі результати!

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон