Мер Херсона пригрозив недобросовісним підрядникам

Херсон, підрядники, Колихаєв
Сьогодні, 21 червня «неробочий» понеділок міський голова Херсона Ігор Колихаєв розпочав з робочої наради з підрядникамии, що виграли тендери на прибирання міста, зокрема – покіс трави.

«Я хочу, аби у нас із вами не залишилося непорозумінь: контроль за вами буде здійснюватися з усіх боків – профільного департаменту, інспекції з благоустрою, з мого боку і окремо з боку преси. Я проситиму журналістів пильно слідкувати за тим, як ваші підрядні організації виконують свою роботу», – попередив Ігор Колихаєв.

Особисту відповідальність за результат роботи підрядників голова поклав на профільного заступника Володимира Пепеля, директорку Департаменту міського господарства Херсонської міської ради Тетяну Серогодську та на Інспекцію з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Херсона.

«Відтепер зарплатня заступника, директора департаменту та начальника інспекції – в руках підрядників: у тому, як вони виконують свою роботу. За недбалість штрафуватиму всіх», – сказав міський голова.

На вимогу Ігоря Колихаєва підрядники користуватимуться агрометрами – приладами для вимірювання площі, аби уникнути суперечок щодо об’ємів підконтрольних територій; мають одягнути своїх співробітників у форму з назвою підприємства, аби містяни знали, з кого питати за результат; після покосу обов’язково збирати скошену траву та складати її у спеціальні пакети.

«За неякісне прибирання міста договори розриватиму миттєво», – резюмував Колихаєв наприкінці наради.

А Тетяна Серогодська попередила: за невиконання умов договорів департамент накладатиме на підрядників господарчі санкції, тобто позбавлятиме права брати участь у будь-яких тендерах протягом наступних 3 років.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон