Нова влада Херсонщини не забуває про ЖКГ

І напередодні свята комунальників очільники області та міста завітали на святковий захід, присвячений Дню працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення в Управління ЖКГ Херсонської облдержадміністрації.

Голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Одарченко та в.о. міського голови Херсона Володимир Миколаєнко прийшли привітати усіх, від кого залежать побутові умови нашого проживання в місті Херсоні.

«З великим задоволенням вітаю усіх присутніх з професійним святом», - першим взяв слово голова Херсонської обласної адміністрації Юрій Одарченко. Пошана усім, хто чітко працював у такі непрості часи, для того, аби населення було забезпечене комунальними послугами і могло нормально жити в своїх квартирах не відчуваючи дискомфорту. Електроенергія, вода, тепло – усе подавалось у нормальному режимі, може невеликі збої і були, але по суті ситуація контрольована.

Нажаль держава не приділяла уваги галузі житлово-комунального господарства і якщо подивитись на минулий період, то завжди сфера ЖКГ була не на перших місцях. Шкода, але ми знаємо і бачимо, що програма реформування ЖКГ не фінансується. Зі свого боку обіцяю, що я, як людина, яка у Верховній раді довгий час працювала в комітеті ЖКГ, буду намагатись разом з вами покращувати ситуацію у цій сфері».

У свою чергу, до комунальників з привітаннями звернувся і тимчасово в.о міського голови, секретар Херсонської міської ради Володимир Миколаєнко: «Мені дуже приємно вітати людей з цим святом, бо повірте мені це також і моє свято. Я просто також маю відношення до ЖКГ, у зв'язку з тим, що працюю два з половиною роки в комісії з питань ЖКГ.

Наша з вами робота така складна, але не дуже помітна. Її помічають коли трапиться щось погане, люди скаржаться і таке інше. Коли робота зроблена, нажаль ніхто не помічає. Тому, я бажаю усім працівникам життєвих сил, наснаги у виконанні роботи!».

Головна нагорода для працівників ЖКГ – коли їх не згадують, упевнений депутат Херсонської обласної ради В'ячеслав Яременко: «Так виходить, що тільки у вві сні хтось може вигукнути «Слава ЖКГ», бо це в основному звучить тільки на свята, тому комунальникам краще, коли про них не пам'ятають. Коли люди просто знають, що батареї теплі, що вода тече із крану і що на дворі не має сміття. Без цієї сфери, в цивілізованому світі людина жити не зможе. Ми віримо, що ніхто і ніщо не завадить цій сфері розвиватись!».

Губернатор Херсонщини, тимчасово в.о мера міста Херсона, вітали усіх працівників комунальної сфери грамотами та квітами. Але, окрім офіційних звернень, присутні в залі мали змогу насолодитись концертною програмою, яка була створена спеціально для них. Веселі танці, пісні, а також вірші чудово піднімали настрій комунальникам і дійсно подарували відчуття свята.

«Я вітаю усіх зі святом, бажаю здоров'я, щастя, благополуччя в сім'ях. Мені дуже приємно, що ми сьогодні отримали привітання від Івано-Франківського, Дніпропетровського, Кременчуцького департаментів комунального господарства. І хоч у нас існують проблеми, ми завжди віримо, що все буде добре і колись ми отримаємо європейську, нормальну країну з нормальними тарифами. Ще раз усіх вітаю!», - звернулась до присутніх заступник начальника управління ЖКГ облдержадміністрації Інна Трибух.

Тож нехай сила і натхнення не покидають наших комунальників, адже їхня праця дійсно дуже важлива і як у дзеркалі відображається на нас з вами!

Тетяна Бойко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон