На Херсонщині сільський футбольний клуб отримав нову форму

Нововоронцовський, допомога, НТЖ
За сприянням Благодійного Фонду «НАМ ТУТ ЖИТИ!» футбольний клуб «Нововоронцовський» став володарем нових 17 комплектів спортивної форми.

«Ми і не сподівалися, що на наше звернення так миттєво відреагують і вже за місяць у наших футболістів буде нова спортивна форма. Це дуже важливо, коли є такі люди як представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та Геннадій Лагута. Вони завжди допомагають і не тільки словом, а й ділом», - розповідає голова Нововоронцовської ОТГ Володимир Марчук.

Кожен комплект складається з шортів, футболки та гетрів. А задля відмінності нововоронцовських футболістів від інших команд, на кожній футболці наявна індивідуальна символіка.

«Футбол - найпопулярніша гра в світі. І наші спортсмени – це наша гордість, які прославляють свій край далеко за його межами. Тож, ми маємо підтримувати їх та допомагати у всіх починаннях. І нехай це буде просто інвентар чи форма, але для них це важливо. Ми за те, аби кожен житель Херсонщини, який має бажання, займався спортом та ввів активний спосіб життя», - наголошує голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон