Медичні працівники Херсонщини це наші янголи-охоронці

медики, Лагута, привітання
Зауважив голова однойменної з фондом партії Геннадій Лагута. Сьогодні він та представники Благодійного фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" привітали з професійним святом майбутніх медиків.

"Благодійний фонд Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голова однойменної з фондом партії Геннадій Лагута вже кілька років підтримує наш навчальний заклад. Зокрема всіляко сприяє оновленню та поповненню матеріально-технічної бази. Тож я з впевненістю можу сказати, що наші студенти навчаються у сучасних умовах!", - розповідає завідувач практики КЗ "Бериславський медичний фаховий коледж" ХОР Владислав Балакін.

Сьогодні, 17 червня голова однойменної з фондом партії Геннадій Лагута та представники Благодійного фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" привітали з професійним святом майбутніх медиків. Для цього вони завітали до Центра практичного навчання КЗ "Бериславський медичний фаховий коледж" ХОР та передали закладу сучасний широкодіагональний смарт-телевізор.

Зазначимо, що цей Центр готує щорічно понад 150 медичних працівників: фармацевтів, фельдшерів і медичних сестер. Усім їм подарунок стане у нагоді при засвоєнні теоретичного матеріалу на лекціях - перегляд наочних відео уроків. А під час семінарських занять студенти зможуть презентувати свої самостійні напрацювання, які практикували вдома через дистанційний формат навчання.

"Медичні працівники Херсонщини це наші янголи охоронці. Вони присвятили себе благородній справі, одній з найбільш шанованих в суспільстві. Тому наша команда вітає усіх працівників охорони здоров'я з Днем медичного працівника! Бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя, сил та наснаги!", - наголосив голова однойменної з фондом партії Геннадій ЛАГУТА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон