На Херсонщині триває програма безкоштовних медичних оглядів

Херсонщина, програма, НТЖ
У рамках програми «Поряд», заснованої Благодійним Фондом Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» до смт Велика Лепетиха завітали херсонські медики, аби провести безкоштовні огляди.

Вже традиційно напередодні приїзду лікарів представники Фонду «НАМ ТУТ ЖИТИ!» провели інформаційно-роз’яснювальну роботу та онлайн-запис. Що допомогло уникнути масового скупчення пацієнтів.

«Ми вже звикли, що херсонські медики систематично навідуються до нашого населеного пункту. І огляд, і консультація, і рекомендації медикаментів за доступними цінам. Це для всіх нас дуже зручно, тож ми дякуємо Благодійному Фонду і сподіваємося на подальшу допомогу»,- кажуть місцеві жителі.

За кілька годин активної роботи у приміщенні Благодійного Фонду в смт Велика Лепетиха лікарю-кардіологу вдалося прийняти та надати фахові рекомендації 34 пацієнтам, а лікарю-невропатологу - 31.

«У всіх населених пунктах 184 округу медиків зустрічає цілий аншлаг людей. Це доводить, що жителі дійсно потребують якісної, а головне безкоштовної медичної допомоги. Ми продовжуємо організовувати такі виїзди, тож за потребою обов’язково звертайтеся!», - наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон