На курортах Херсонщини проводять поліцейськi операції

поліція, курорт, результат
На чорноморське та азовське узбережжя краю перші вирушили не відпочивальники, а правоохоронці - чистити курорти від кримінального елементу, який з'їжджається сюди, щоб поживитися за рахунок гостей, пише Голос України.

Профілактичну операцію так і назвали - "Берег", залучивши до участі в ній понад двісті працівників поліції, шістдесят бійців Нацгвардії України та 27 активістів громадських формувань. Працювали й кінологи з собаками, й велосипедні, піші та автомобільні патрулі, два патрульні катери. Обходили та об'їжджали санаторії, дитячі табори, пляжі, лісопаркові зони, нічні клуби й бари. І отримали результат.

Так, у Скадовському та Бериславському районах краю затримали двох небезпечних злочинців, які перебували в розшуку, задокументували два факти незаконного обігу наркотиків, вилучили зброю, включно із двома бойовими гранатами РГД-5, склали 1376 адміністративних протоколів за різні правопорушення.

Профілактична операція "Берег" завершилася, але постійна присутність правоохоронців на узбережжі зберігається. Для цього у курортних населених пунктах додатково відкрили чотири поліцейські станції, повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції Херсонщини.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон