Символічний подарунок для футбольного мецената з Херсонщини

подарунок, меценат, Репілевський
Президент футбольний клуб «Таврія» Сімферополь Едуард Репілевський одним з перших висловив своє бажання підтримати цю команду в серпні 2020 року, коли команда була на межі існування.

На знак подяки за велику фінансову підтримку єдиного кримського професійного клубу на території України під час зустрічі передав в подарунок футболку національної збірної України з автографами всіх футболістів та тренерів команди на чолі з Андрієм Шевченком.

Футболка цінна ще й тим, що вона з комплекту форми, в якому збірна зіграла свій матч 11 листопада 2020 року — проти Польщі. На одному з фото ще до матчу тримав в руках саме цю футболку, яку пізніше одягне Роман Яремчук.

Едуард був приємно вражений подарунком і пообіцяв вболівати за синьо-жовтих в кожному матчі Євро-2020: - Дякую нашим каховським друзям за таку підтримку! Дякую всім кримським вболівальникам, яким також сподобалась гра "Таврії" Сімферополь в цьому сезоні і які палко підтримували клуб.

Запрошую всіх наших вболівальників долучитися до вболівання за збірну України у матчах Євро-2020! Вболіваймо за Україну разом! КРИМ - ЦЕ УКРАЇНА!!! Треба це нагадувати світові регулярно!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон