На Херсонщині облаштовують сучасний молодіжний простір

молодіжний простір, громада,
Екзотичне колись поняття стало символом простору самостійності та розвитку навіть для сільських громад на Херсонщині, пише Голос України.

Все почалося у Херсонському державному університеті, де торік створили перший у краї коворкінг-центр. Там молодь розробляє бізнес-проекти та цікаві флешмоби, проводить зустрічі з громадськими діячами, політиками та підприємцями.

Вочевидь, ініціатива прийшлася до смаку, і тепер у Чаплинській територіальній громаді на Присивашші також буде свій коворкінг-центр. Від програми DOBRE для здійснення задуму громада отримала комп'ютери, різноманітне обладнання та меблів на півтора мільйона гривень, сільрада надала приміщення в Будинку творчості дітей та юнацтва, а ремонтують його самі активісти.

Планів у них на коворкінг-центр чимало - він буде і оазою для творчості, і місцем для проведення майстер-класів та бізнес-тренінгів майбутніх фермерів і підприємців.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон