Херсонським нацгвардійцям призначили нового командира

нацгвардія, командир, військова частина

Сьогодні, 9 червня, у Херсоні за участі начальника Південного Одеського територіального управління генерала-майора Олега Підлубного, голови облдержадміністрації Сергія Козира, начальника місцевого Главку Нацполіції Олександра Прокудіна та інших керівників силових відомств відбулася нарада, під час якої було представлено нового командира військової частини 3056. Ним став підполковник Руслан Кузьміч.

Присутні подякували колишньому командиру підполковнику Сергію Вакуленко, який більш ніж півтора роки обіймав цю посаду. Голова облдержадміністрації Сергій Козир вручив йому Почесну грамоту за відданість справі та бездоганне виконання службових обов’язків.

Новопризначеному командиру військової частини побажали наснаги та успіху в поставлених цілях. Далі, силовики та представники влади обговорили нагальні питання щодо функціонування херсонського підрозділу Нацгвардії, особливості служби та взаємодії з місцевими органами влади.

Аліна Кобець

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон