На Херсонщині благодійники дбають про молодь

Херсонщина, НТЖ, Лагута
Тому вже незабаром у кімнаті відпочинку другої молодшої групи "Ромашка" Великоолександрівського ЗДО#2 з'являться сучасні штори "Black Out".

Закупити 28 метрів спеціальної тканини, яка захистить приміщення від сонячного світла, для малечі допомогли Благодійний фонд Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голова однойменної з фондом партії Геннадій Лагута.

"Ми вже неодноразово зверталися за фінансовою підтримкою до Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" і ми ніколи не отримували негативної відповіді. Саме тому, коли ми зрозуміли, що знову потребуємо певної допомоги, без вагань написали відповідне прохання голові однойменної з фондом партії Геннадію Лагуті. Реакція була була миттєвою", - дякують батьки вихованців Великоолександрівського ЗДО #2.

Крім того частина коштів, передана батькам, допоможе покрити витрати з пошиття штор для чотирьох вікон та одних дверей. Тож вже незабаром 17 вихованців групи, віком 4-5 років, зможуть проводити тиху годину в затишний атмосфері.

"Діти - це наша головна цінність, адже вони наше майбутнє. Тому ми прагнемо, аби малеча виховувалася у комфортних та гідних умовах, європейського рівня і всіляко сприяємо цьому. Зокрема, забезпечуючи відповідне оснащення матеріально-технічної бази навчально-виховних закладів Херсонщини.

Так, ці штори системи "Вkack Out" дозволять забезпечити повноцінний та якісний сон дітей. А це в свою чергу покращить їх настрій та стан здоров'я", - наголосив голова однойменної з Фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон