У Генічеському районі благодійний фонд підтримав турнір з боксу

діти, турнір, Черепаха, фонд
Продовжуючи череду святкових заходів присвячених Міжнародному дню захисту дітей Благодійний фонд Альберта Черепахи підтримав ХІІ Міжнародний турнір з боксу, що проводився з 3 по 6 червня у с.Щасливцеве Генічеського району.

Відповідний турнір проводиться вже не перший рік поспіль і вкотре Благодійний фонд виступає одним з спонсорів цього заходу. У змаганнях беруть участь близько 120 кращих боксерів з України, Молдови та Азербайджану.

На урочисте відкриття завітало немало почесних гостей та місцевих жителів. Виступила з вітальним словом і виконавчий директор фонду Дар’я Євстратова яка привітала всіх з початком змагань та побажала кожному спортсмену успіху та перемоги!

Засновник фонду Альберт Черепаха, неодноразово наголошував, що підтримка дітей та молоді є основним та пріоритетним напрямком діяльності фонду, тому керівництво фонду буде й надалі намагатися створювати умови для фізичного розвитку дітей та молоді та приймати участь у таких проектах!

За матеріалами благодійного фонду Альберта Черепахи

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон