Легендарний футболіст Олег Протасов зустрівся зі студентами ХДУ

Футболіст, ХДУ, Протасов
Сьогодні, 4 червня, до Херсонського державного університету завітав заслужений майстер спорту СРСР, єдиний радянський футболіст-номінант нагороди УЄФА «Золотий бутс», найкращий футболіст Радянського Союзу за 1987 рік, віцепрезидент Української асоціації футболу Олег Протасов.

Зустріч зі студентами факультету фізичного виховання та спорту відбулася на запрошення ректора Олександра Співаковського: «Наш гість має багато спортивних нагород. І сьогодні з радістю завітав до нас. Та ще й з подарунками».

Олег Протасов зазначив, що у Херсоні він уперше, але йому дуже подобається наше місто. «Завітати до вашого університету для мене несподіваний, але приємний сюрприз. Я співпрацюю з молоддю - треную дітей різного віку. Я знаю, чим вони живуть, чим цікавляться. У них все життя попереду і я вважаю, що це майбутнє нашої країни», - наголосив футболіст.

У ході зустрічі Олег Протасов влаштував майстер-клас із забивання голів для дівчат-спортсменок. Найкращі з яких отримали у подарунок м’ячі з автографом відомого футболіста.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон