На профільній комісії Херсонської облради розглянули актуальні питання діяльності комунальних підприємств

комісія, депутати, облрада
46 питань порядку денного сьогодні опрацювали члени постійної комісії з питань управління об’єктами комунальної власності обласної ради під керівництвом голови комісії Юрія Ковальова.

Також у роботі комісії взяла участь голова постійної комісії з питань бюджету та фінансів Вікторія Гавренкова.

Серед основних питань порядку денного – списання непридатного майна, зокрема для КНП «Фтизіопульмонологічний медичний центр» на списання медичного майна та КНП «Херсонський обласний центр громадського здоров’я».

Крім того, розглядалися питання щодо виділення коштів комунальним підприємствам на функціонування та реалізацію їх діяльності, а саме для КНП «Херсонський обласний заклад з надання психіатричної допомоги» та КЗ «Херсонський обласний художній музей ім.О.О.Шовкуненка».

Під час засідання членами комісії опрацьовано питання про звернення до Кабінету Міністрів України щодо співфінансування закупівлі лінійного прискорювача для КНП «Херсонський обласний онкологічний диспансер» у сумі 35 млн грн.

Всі питання стосовно виділення коштів для комунальних підприємств опрацьовано членами комісії, відповідний пакет документів буде направлено до постійної комісії з питань бюджету та фінансів відповідно до компетенції.

Варто зазначити, що у ході засідання обговорили питання про проведення конкурсної процедури з визначення начальника Херсонського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Крім того, у ході засідання депутати розглянули звернення керівників комунальних підприємств, а також їм надали ряд рекомендацій стосовно діяльності закладів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон