Дитяче свято на Херсонщині: Це найкращий початок літа для наших дітей!

Лагута, нам тут жити, захід, діти
До Дня захисту дітей в селі Милове Бериславського району на Херсонщині пройшов безкоштовний святковий захід для дітей громади за сприяння Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!»

«Це найкращий початок літа для наших дітей! Тим паче, що вони не здогадувалися про сюрприз та гадали, що через дощ не зможуть відсвяткувати перший день канікул. А зараз ці очі сяють! Тому від щирого серця дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та голові однойменної з фондом партії Генадію Лагуті за такий подарунок», - ділиться жителька с. Милове Світлана Старостенко.

Солодощі, повітряні кульки та виступ Херсонського обласного театру ляльок з виставою «Чарівна скрипка»!

До Дня захисту дітей в селі Милове Бериславського району пройшов безкоштовний святковий захід для дітей громади за сприяння Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та голови однойменної з фондом партії Генадія Лагути.


До центра Милівської ОТГ з’їхалися понад 200 школярів початкових класів. Для цього були спеціально організовані автобуси з місцевих навчальних закладів. Зокрема, з сіл Нові Каїри, Дудчани та Нова Кам’янка.

«Ми не могли оминути увагою цей чудовий день – День захисту дітей. Адже діти це наше майбутнє і ми маємо зробити усе можливе, аби воно було яскравим та світлим. До того ж такі свята це чергова можливість створити для дітей чудову казку і продемонструвати, що дива трапляються. Саме тому ми запровадили низку культурно-просвітницьких заходів, у межах яких у найвіддаленіші населені пункти Херсонщини приїдуть найкращі творчі колективи!, - наголосив голова однойменної з фондом партії Геннадій ЛАГУТА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон