Геннадій Лагута: Заради здійснення дитячих мрій, сподівань, щирих усмішок ми дорослі повинні долати всі труднощі

Лагута, діти, вітання
На 184 окрузі продовжують відзначати Міжнародний день захисту дітей, влаштовуючи фестивалі та концертні програми! Сьогодні, 1 червня, яскравий захід за участі аніматорів відбувся в селі Старосілля, що поблизу смт Велика Олександрівка.

Близько 50 місцевих дітей зібралися у спортивному залі Старосільської загальноосвітньої школи, аби попри негоду відзначити перший день літа та отримати позитивні емоції.

У невеликому приміщенні організаторам вдалося розмістити кілька локацій різної тематики, де діти мали змогу стати учасниками конкурсів, естафет, та навіть потанцювати.

До організації свята для дітей долучитися і представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!». Вони подарували кожній дитині солодку вату та повітряні кульки.

«Конкурси, естафети, міні-дискотека – вже давно таких заходів не було у нашому населеному пункті. Ми дуже раді, що попри негоду, все ж таки вдалося відсвяткувати Міжнародний день захисту дітей. Дякуємо всім за організацію та солодкі подарунки», - діляться враженнями гості заходу.

Голова однойменної з Фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій ЛАГУТА наголосив: «Сьогодні свято маленьких громадян - Міжнародний день захисту дітей, тож чому б малечі не влаштувати свято. Саме заради здійснення дитячих мрій, сподівань, щирих усмішок ми дорослі повинні долати всі труднощі. Щиро бажаю вам, дорогі маленькі друзі, яскравого дитинства під мирним небом!"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон