Херсонський аеропорт має успіхи у співробітництві з перевізниками

аеропорт Херсон, перевізники
Міжнародний аеропорт «Херсон» став одним з перших регіональних летовищ в Україні, який має всі шанси швидко відшкодувати піврічний «коронавірусний» простій, - повідомляє Голос України.

На додачу до традиційних уже рейсів до Києва та Стамбула, звідси запустили щотижневий чартер на турецький курорт Анталія, з 11 червня відкривають регулярний рейс Херсон - Тбілісі (двічі на тиждень).

А з липня планують відновити призупинений через епідемію рейс Херсон - Краків. Щоправда, виконуватиме його відомий лоукостер "Ryanair", чий літак днями примусово посадили в Мінську, а потому небо над Білоруссю літаки стали оминати. Тож який маршрут прокладуть для рейсу Херсон - Краків - ще питання.

Та хай там як, а "повітряні ворота" Херсонщини, вочевидь, мають успіхи у співробітництві з перевізниками - як іноземними, так і вітчизняними. Адже влітку тут прийматимуть понад тридцять рейсів на тиждень - у рази більше, ніж було нещодавно.

Директор комунального підприємства "Херсонські авіалінії" Віталій Кучерук поясняє секрет такого успіху гнучкою економічною політикою - підприємство йде назустріч авіакомпаніям, зажди дослухається до побажань перевізників, і охоче надає їм знижки на свої послуги. Пасажирам це теж вигідно: адже найближчий аеропорт - в Одесі, а туди їхати нашими "проблемними" дорогами аж три години. З Херсона ж до летовища можна дістатися хвилин за двадцять-тридцять - і ти вже у небі!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон