На Херсонщині змагались юні шахісти

шахісти, змагання, НТЖ
Минулими вихідними у смт Високопілля, у рамках триденного фестивалю дитячої творчості «Золота рибка» відбувся ІІІ Кубок з шахів «Височеньке полечко». На турнірі 17 юних шахістів зібралися у приміщенні Високопільської автостанції, аби поборотися за перемогу і стати володарем головного призу – кубку.

Підтримав учасників і Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!». Від Фонду переможці отримали кубки та медалі, а також всім без виключення було вручено подарункові набори з необхідними товарами для творчості та спорту.

Учасниками змагань виступали як хлопці, так і дівчата зі всієї Високопільської громади. «Яка радість бачити усміхнені обличчя дітей! Вони настільки засиділися вдома через карантин, тож цей яскравий фестиваль був необхідним для них. Дякую Благодійному Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за гідну організацію, подарунки та гарний настрій, який ви подарували нашим дітям», - дякує бабуся шахіста Ольга Михальченко.

Попри запеклу боротьбу суддям вдалося визначити найкращих з кращих. Серед хлопців вже другий рік поспіль переможем став учень Високопільської гімназії Данило Мануйленко. А ось кубок серед дівчат отримала учениця Високопільської гімназії Вікторія Прополя.

«Ми маємо не лише піклуватися про здоров`я та освіту дітей, а й їх дозвілля. Фестиваль показав наскільки малечі не вистачає звичайної радості та якісного проведення вільного часу. Такі заходи варто проводити не лише напередодні Міжнародного дня дітей, а систематично», - вважає голова однойменної з Фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон