На Херсонщині з'явиться новий вид поліції

поліція, курорт, патрулювання
Правоохоронці нестимуть службу на островах Бірючий та Джарилгач у Чорному та Азовському морях, пише Голос України.

Тут улітку відпочивають чимало приїжджих, тож охороняти їх спокій потрібно. Начальник Головного управління Національної поліції Херсонщини полковник Олександр Прокудін розповів, що на Бірючому та Джарилгачі вартові порядку будуть присутні позмінно - дванадцять годин чергування, потім доба відпочинку, ще дванадцять годин, і дві доби відпочинку. Так вони встигнуть краще відновитися після тривалого перебування під палючим сонцем і відпочити.

Утім, окрім постів на островах, у населених пунктах на узбережжі Чорного та Азовського морів вже з 12 червня відкриють ще чотири поліцейські станції. Попередньо їх штат складатиметься із 161 полісмена, однак у ГУ НП Херсонщини планують найближчим часом звернутися до МВС України із проханням їх посилити ще тридцятьма і співробітниками управління патрульної поліції Херсона, і копами з інших регіонів України. Це звичайна практика: приміром, минулого року на Херсонщину для посилення прибули поліцейські з Полтавщини.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон