Мер Херсона вимагає якісного ремонту доріг

Колихаєв, дороги, ремонт
Після ремонтів доріг у всіх країнах світу недоліки були, є і будуть. Але такі «вади» мають бути ліквідовані за рахунок підрядників у межах гарантійних термінів, вважає Херсонський міський голова Ігор Колихаєв.

Так, своїм дорученням очільник Херсона зобов’язав підрядні організації виконати свої обіцянки і ліквідувати хиби, які виникли на автомобільних шляхах, що ремонтувалися ними протягом 2018, 2019, 2020 років.

Це завдання стояло на контролі у в.о. заступника міського голови Юрія Стельмашенка. Він підтвердив, що підрядники об’їхали ділянки своїх робіт за вказані роки, заактували теперішній стан шляхів і вже виконують гарантійні роботи, згідно угод, що були складені в той час.



«Я хочу, щоб містяни знали своїх героїв – як у повному розумінні, так і в переносному сенсі. Якщо фірма робить ремонт будь-якої складності за бюджетні кошти, то відповідатиме за кожну копійку. Зробили недобросовісно – мають переробити за власний кошт. Місто не платитиме двічі за одне і те саме. Таких понять як «халява» та «халтура» в Херсоні більше не буде», – резюмував Ігор Колихаєв.

Повний перелік вулиць, на яких було усунуто недоліки тут:


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон