Херсонський студент здобув одразу три спортивні нагороди

Херсон, нагороди, Глухов
Завжди приємно коли наші студенти повертаються з гарними новинами, - ділиться позитивними емоціями декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Іван Глухов:

- Сьогодні таку на факультет фізичного виховання та спорту приніс студент першого курсу спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Олексій Мамченко.

Олексій здобув одразу три нагороди на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 2003-04 р.н. та молоді до 23 років: золото на дистанції 1000 метрів серед чоловіків-юніорів 16-18 років, срібло на дистанції 500 метрів, та срібло в командному заліку на дистанції 1000 метрів.

Звісно не можу не згадати тренера Владислава Терещенко (випускника нашого факультету!). Дякую Вам за те, що робите з дітей - чемпіонів! Отриманий на змаганнях результат означає, що студент ХДУ має можливість захищати честь України на чемпіонатах світу та Європи. Так тримати!, - підбадьорює спортсменів Іван ГЛУХОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон