1 червня в Херсоні відбудеться благодійний пробіг "Сильні духом"

пробіг, благодійництво, колихаєв
1 червня 2021, у вівторок, у Міжнародний день захисту дітей, за сприяння міського голови Херсона Ігоря Колихаєва, громадської організації “Херсонське обласне відділення ГО «Національний олімпійський комітет України», за підтримки Головного управління національної поліції у Херсонської області, спільно з громадською організацією «Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю «ВЕЛІД», творчим дитячим колективом «Янголи Добра» навчально-виховного комплексу № 48 вперше в Херсоні проводитиметься благодійний пробіг «Сильні духом». Мета – збір коштів на підтримку дітей з інвалідністю, пропаганда фізичної активності та здорового способу життя.

Кожен херсонець може взяти участь у пробігу, попередньо записавшись за номером телефону у координатора заходу, та у день проведення пробігу зробити благодійний внесок за участь у заході.Також до благодійного пробігу «Сильні духом» залучатимуться діти та молодь з інвалідністю Херсонської громади та їх батьки. Але деякі через свої проблеми зі здоров’ям не мають змоги пробігти відповідну дистанцію марафону. Тому організатори закликають херсонців допомогти цим дітям здійснити мрію – пробігти дистанцію замість них та підтримати їх у своєму прагненні.

Початок (відкриття) заходу – 1 червня о 10.15 на площі Свободи. Реєстрація на пробіг відбудеться у день заходу: з 8:30 до 10:00. Кожен учасник отримує реєстраційний номер. Старт пробігу – о 10.30. Нагородження учасників – о 12:00. Реєстраційний внесок – на розсуд учасника пробігу. Дистанції пробігу – 100 м – для дітей/молоді з інвалідністю, 400 м та 1500 м (вибір дистанції за бажанням учасників).

Наприкінці заходу відбудеться Олімпійська лотерея, у якій кожен учасник-переможець зможе виграти цікаві подарунки. У рамках проведення благодійного заходу будуть організовані цікаві локації: майданчик інформаційно-пізнавальний: поліцейські демонструватимуть макети зброї та екіпірування; локація кінологів, де кінологи зі своїми чотирилапими напарниками показуватимуть навички тварин у затриманні злочинців; локація надання першої медичної допомоги тощо.

Партнери марафону: Херсонська міська рада, ГО “Херсонське обласне відділення НОК України”, Головне управління національної поліції в Херсонській області.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон