На Херсонщині громада братиме участь в міжнародному медичному проєкті

Чаплинська громада, проєкт, україно-шверцарський
Чаплинська громада стала переможцем конкурсу на участь в україно-швейцарському проєкті «Діємо для здоров’я». Про це повідомляє Чаплинська селищна рада.

На конкурс загалом надійшло 82 пропозиції з Херсонської, Дніпропетровської, Полтавської, Львівської та Рівненської областей. Організатори відібрали 20 громад, які будуть брати участь у заходах проєкту. Серед них – Чаплинська громада.

Україно-швейцарський проєкт «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань в Україні» (коротка назва – «Діємо для здоров’я») має на меті зменшити тягар хвороб та запобігти передчасній смертності, а також підвищити тривалість життя чоловіків та жінок шляхом запровадження інтегрованого підходу до профілактики, лікування та контролю неінфекційних захворювань.

Проєкт реалізується за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC).

Громади-переможці конкурсу отримають фінансування для впровадження проєктів у сфері громадського здоров’я (обсягом до 15 тис. швейцарських франків).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон