Фінансування ремонту доріг на Херсонщині будуть погоджувати з місцевими громадами

фінансування, ремонт доріг, Устінов
Про це сьогодні, 24 травня повідомив заступник голови Херсонської обласної ради Єгор Устинов на щотижневій селекторній онлайн-нараді у ХОДА.

Одним з найактуальніших тем для обговорення серед учасників заходу було питання щодо співфінансування ремонту доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в територіальних громадах області.

Як повідомив Єгор Устинов, керівництво обласної ради спільно з депутатами визначили перелік доріг, які потребують ремонту: «Ми попрацювали з депутатами, які набагато краще розуміють ситуацію на місцях, і склали титульний довідник, який повинен увійти до переліку доріг, що планують відремонтувати у наступному році.

Обласна рада і надалі буде ретельно відпрацьовувати весь перелік і тільки після погодження з місцевими громадами затверджувати відповідні асигнування на ремонти. Це спільна позиція депутатського корпусу. Наразі обласною радою вже відпрацьовано такий механізм з Новотроїцькою територіальною громадою. Тому я закликаю громади до плідної співпраці!».

З цим повністю погодився заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Шибаєв: «Ми 100-відсотково повинні рухатися разом і в одному напрямку. І мати повне порозуміння стосовно відповідних переліків з обласною радою, депутатами й територіальними громадами. Останніх прошу активніше працювати в цьому напрямку та взаємодіяти з обласною владою».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон