Які квіти найкраще дарувати влітку

квіти, вибір, сезон
Літо - це пора року, коли будь-який садівник може виростити у себе на ділянці величезну кількість квітів, це найкращий сезон для квітництва.

Відповідно, що у бажаючих порадувати близьку людину красивим букетом можливостей куди більше, ніж в будь-яку іншу пору року. Та й вартість композиції буде істотно нижче. Наприклад, можна піднести букет піонів, гортензій, лілій, жоржин, ромашок і безлічі інших чудових рослин. Які ж квіти ростуть саме влітку?

Літні квіти

Всі літні квіти можна розділити на дві великі групи: з обмеженим терміном цвітіння і ті, які цвітуть все літо. До перших відносяться квіти, тривалість життя яких дуже невисока, вона може становити від декількох днів до декількох тижнів. І по праву можна вважати, що букет з таких суцвіть буде особливо цінним, адже іншу пору року дістати їх буде куди складніше. Другу групу складають рослини, що не відцвітають до самої осені, радуючи покупців кілька місяців.

Літні квіти - це:
  • Півонії. Квіти, які за популярністю обходять навіть королеву саду - троянду. Рослина цвіте зовсім недовго, букети з місцевих півоній можна придбати з травня по червень. А завдяки закордонним постачання ці живі квіти будуть доступні впродовж всього року.
  • Соняшник. Ця квітка унікальна тим, що його неможливо виростити в теплиці, а значить, в магазинах він з'явиться він тільки влітку.
  • Ромашки. Польові або садові квіти гарні як самостійно, так і в композиції з іншими. Їх можна навіть замовити з доставкою по Україні, щоб порадувати близьких.
Квіти, які популярні цілий рік

На щастя, сучасні селекціонери мають можливість запропонувати покупцям літні рослини цілий рік. Доставка квітів у Херсоні радує любителів ароматних композицій букетами з:
  • гортензій;
  • жоржин;
  • лаванди;
  • запашного горошку і безлічі інших суцвіть.
Більшість рослин прекрасно комбінуються один з одним, а значить, ви можете замовити в Херсоні найрозкішніші або, навпаки, гранично скромні букети. Служби доставки пропонують як вже готові композиції, так і можливість поєднати різні види квітів спеціально під запит клієнта.

Чому варто замовити доставку квітів

Немає нічого простішого, ніж зайти в найближчий флористичний магазин і зробити там покупку. Але цей метод не підходить, якщо близька людина, яку хочеться порадувати, знаходиться далеко. Показати романтичний погляд і зізнатися в почуттях можна і дистанційно, адже доставка квітів від Buket Land працює по всіх містах України.

Скористатися послугами служби достаки квітів вдасться і в тому випадку, якщо ви хочете залишиись інкогніто. Кур'єр привезе літні квіти адресату і не розповість про те, хто автор звернення. Також доставка відмінно підійде в тому випадку, якщо ви хочете підтримати людину, яка перебуває вдома в період локдауна через коронавирусной інфекції. Доставку виконують тільки працівники, які мають довідку про відсутність COVID-19 і дотримуються всі запобіжні заходи, існує також послуга безкоштовної достаки.

Порадувати людину незалежно від обставин і приводу дуже просто. Для цього потрібно лише замовити доставку квітів на сайті або по телефону. Все інше зроблять флористи і кур'єри.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон