На Херсонщині у Хрестівській громаді відбулася спартакіада

Хрестівська громада, спартакіада
Цими вихідними село Долинське, Хрестівська громада перетворилося на справжню спортивну арену. Адже тут проходила спартакіада «Краще спортивне село».

За медалі та кубки змагалися 100 спортсменів з сіл Долинське, Новонаталівка, Хрестівка, Надеждівка та Шевченка, вікової категорії від 16 років.

Привітав спортсменів депутат обласної ради, директор підприємства «Агропродукт, ЛТД» Володимир Хвостов, побажав їм успіху та перемог.

«Розвиток спорту важливий для кожної громади, але без сучасної спортивної інфраструктури – неможливий розвиток фізичної культури в цілому. Без цієї складової ми не побачимо багато чемпіонів, які прославлятимуть наш регіон.

У нас великі амбіції. Ми декларуємо, що Долинське має стати спортивним центром Хрестівської громади. Маємо ідеї та проєкти, які можуть реалізуватися спільними бюджетами і будемо шукати вирішення, щоб спортсмени, тренерська спільнота впевнено себе почували і розуміли, чого чекати найближчим часом.

Наша мета – створити гідні умови для всіх спортсменів. А також відродити та зберегти спорт на селі, з залученням до здорового способу життя молодого покоління», - говорить Володимир Хвостов.

Чемпіоном змагань стала збірна команда Хрестівки; срібло забрали спортсмени с. Шевченка; бронзу - с. Долинське; за ними - Наталівка та Надеждівка.

Усі вони гідно змагалися у 8 видах спорту: міні-футболі, волейболі, стрільбі, шахах, шашках, гирьовому спорті, настільному тенісі, перетягуванні канату.

А малеча була задіяна в квесті та нагороджена солодкими подарунками.

Підприємство «Агропродукт, ЛТД» не лише активно допомагало в організації заходу, але й ініціювало його проведення, виступив генеральним спонсором. Тож ніхто з учасників не залишився без відзнаки чи подарунка.

Аліна ДМИТРІЄВА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон