У Херсоні спіймали "Фокус творчості"

Херсон, виставка, Сліпіч
У херсонській міській галереї дитячої творчості "Синій кіт" відкрилась виставка світлин "Фокус творчості". Експонується 300 фотографій, зроблених учнями Дизайн-ліцею.

Про це розказав організатор виставки, викладач художньої фотографії Дизайн-ліцею ХМР Кирило Сліпіч: "На виставці представлені учбові та творчі світлини ліцеїстів 14-16 років, які вивчають курс "Художня фотографія".

Тематика різна. І тут, здебільшого, пошук ліцеїстів. Конкретної теми не було: тут і портрети, і натюрморти, змішана техніка фотографії та комп’ютерної графіки. Я поставив завдання: не просто відтворити дійсність, а зробити унікальні кадри. Результат цього експерименту - яскраві, креативні та позитивні кадри".

Професійне студійне обладнання, знання сучасних комп’ютерних технологій, композиції, кольору та юнацька фантазія перетворили традиційну фотографію на витвір фотомистецтва: "Ця виставка цікава тим, що показує творчий потенціал ліцеїстів. Вони не просто фіксують момент, як фотограф-аматор, а вже є творцями оточуючого світу", - сказав Павло СЛІПІЧ.

За матеріалами Суспільне. Херсон.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон