На Херсонщині завершилися антитерористичні навчання

Херсонщина, навчання, СБУ
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області провела спеціальні антитерористичні навчання на об’єктах критичної інфраструктури області.

У тренуваннях, в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь співробітники регіонального Управління СБУ, Головного Управління СБУ в АР Крим, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Патрульної поліції, представники органів державної влади й місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

Метою навчань стало підвищення міжвідомчої взаємодії із запобігання диверсійним та терористичним загрозам. Під час виконання тренувальних завдань силовики здійснили комплекс заходів із виявлення та нейтралізації умовних диверсантів, які за задумом таємно проникли на територію регіону та планували здійснити низку вибухів на стратегічно важливих підприємствах.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців і військових «диверсійні групи» були виявлені, небезпека нейтралізована.

Після завершення тренувань члени координаційної групи АТЦ спільно з іншими учасниками проаналізували результати навчань і визначили питання, за якими відбуватиметься подальша професійна підготовка підрозділів, що залучаються до проведення антитерористичних заходів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон