На Херсонщині відновлюють швидкісні рейси водного транспорту

НІБУЛОН, пасажирські перевезення
Цього сезону високошвидкісні пасажирські «ракети» «НІБУЛОН Експрес» повертаються на Дніпро. Вже з червня стартують популярні перевезення до Кінбурнської коси. Також компанія відновлює рейси за маршрутом Нова Каховка – Херсон – Гола Пристань.

«НІБУЛОН» повернув моду на водний транспорт та цього року запускає уже п’ятий сезон водних пасажирських перевезень.

Маршрути

Цього сезону першими високошвидкісними пасажирськими суднами «НІБУЛОН Експрес» скористаються мешканці Херсонської області, оскільки вже з 4 червня (інформацію щодо старту буде додатково уточнено) здійснюватимуться регулярні рейси за маршрутом Нова Каховка – Херсон – Гола Пристань. Місця посадки/висадки пасажирів – пр. Дніпровський, 55 (Нова Каховка), пр. Ушакова, центральна набережна (Херсон), набережна (Гола Пристань).

З 19 червня «НІБУЛОН» запустить рейси до Кінбурнської коси. І поспішаємо порадувати наших пасажирів, що цього сезону перевезення за найпопулярнішим маршрутом оптимізовано. Для зручності перевезення з Миколаєва та Очакова будуть здійснювати окремі пасажирські судна.

На Кінбурнську косу з Миколаєва, як і завжди, пасажирські судна відходитимуть з Каботажного молу (за ССЗ «НІБУЛОН»). Місце посадки/висадки пасажирів в Очакові – центральний міський пляж.

Для можливості здійснення рейсів за цим маршрутом «НІБУЛОН» за допомогою флоту та водолазної служби за власний кошт обладнав спеціальні причали. Усі причальні конструкції компанії є сучасними, абсолютно не впливають на екосистему, а також та відповідають усім вимогам щодо безпечної експлуатації.

Розклад

Рейси Дніпром виконуватимуться по п’ятницях, суботах, неділях та понеділках. Також у ці дні з 10:00 до 17:00 херсонці та гості міста зможуть замовити індивідуальну прогулянкову подорож на високошвидкісному судні.

З Миколаєва до Кінбурнської коси можна буде вирушити майже в усі дні тижня, окрім вівторка (санітарний день).

Щодня відбуватимуться рейси за маршрутом Очаків – Кінбурнська коса. Також в Очакові для усіх охочих є можливість замовлення індивідуальних прогулянкових подорожей.

Квитки онлайн

Квитки на рейси сезону за маршрутами Нова Каховка – Херсон – Гола Пристань, Миколаїв – Кінбурнська коса та Очаків – Кінбурнська коса можна буде придбати за тиждень до старту водних пасажирських перевезень. А тому за актуальною інформацією завжди слідкуйте на корпоративному сайті компанії та на офіційній сторінці «НІБУЛОН» у фейсбуці.

Нагадаємо, квитки на рейси можна придбати на сайті компанії за адресою: https://tickets.nibulon.com/. Також лишається можливість придбання квитків безпосередньо на судні.

Для того щоб замовити квитки онлайн, необхідно обов’язково зареєструватися/пройти авторизацію на сайті. Далі обрати маршрут, напрямок, дату подорожі та кількість пасажирів. Не забувайте про придбання квитка і у зворотній бік.

Купити квиток онлайн можна не пізніше ніж за 30 хвилин до відправлення. Повернути його можливо так само на сайті, але не пізніше ніж за 24 години до відправлення. В іншому разі кошти за невикористані квитки поверненню не підлягають.

У разі скасування рейсу (наприклад, через погіршення погодних умов, за яких компанія не матиме змоги надавати послуги) кошти повертаються у повному розмірі або компанія переносить рейс на інший час або дату.

Реєстрація на судні відбувається не пізніше ніж за 10 хвилин до відправлення.

Вартість проїзду

Ще одна приємна новина – вартість проїзду, яка у порівняні з минулим роком не зазнала значного підвищення. Ця корисна ініціатива є соціальним проєктом, який для українців компанія не дивлячись ні на що підтримує рік від року, роблячи усе, щоб перевезення були комфортними та доступними. Ми обладнуємо за власний кошт причали, популяризуємо водні перевезення, виконуючи благодійні рейси для дітей учасників АТО, волонтерів, громадських активістів по Дніпру і Південному Бугу та багато ін. «НІБУЛОН» – один з небагатьох перевізників, хто у непрості часи прагне не додаткового заробітку, а хоче зробити свої послуги доступнішими для більшості українців:

м. Нова Каховка – м. Херсон (м. Херсон – м. Нова Каховка) – 90 грн з ПДВ;

м. Херсон – м. Гола Пристань (м. Гола Пристань – м. Херсон) – 60 грн з ПДВ;

м. Нова Каховка – м. Гола Пристань (м. Гола Пристань – м. Нова Каховка) – 150 грн з ПДВ;

м. Миколаїв – Кінбурнська коса – 246 грн з ПДВ*;

Кінбурнська коса – м. Миколаїв – 225 грн з ПДВ;

м. Очаків – Кінбурнська коса– 72 грн з ПДВ*;

Кінбурнська коса – м. Очаків – 60 грн з ПДВ.

*Звертаємо вашу увагу, що у вартість квитка на Кінбурнську косу входить також і плата за послуги, надані НПП «Білобережжя Святослава» з організації короткострокового відпочинку на території рекреаційної дільниці.

Також просимо звернути увагу на те, що тривалість рейсів може змінюватись залежно від погодних умов. Про будь-які можливі зміни щодо маршрутів, цін та іншого ми будемо повідомляти додатково на корпоративному сайті компанії та на офіційній сторінці «НІБУЛОН» у фейсбуці.

Правила перевезень

З правилами перевезень водним транспортом пасажирів і багажу можна ознайомитись на сайті компанії у розділі «Пасажирські перевезення». Зверніть увагу, що згідно з існуючими вимогами до перебування у громадському транспорті з собою обов’язково потрібно мати засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлені самостійно, а також документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус.

У разі виникнення запитань телефонуйте за номером (050) 394 74 83 (Пн-Пт з 8:00 до 17:00) чи надсилайте листа на електронну адресу: passflot@nibulon.com.ua.

Приємних подорожей із «НІБУЛОНом» та гарного відпочинку!



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон