Про здобутки факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету

Глухов, декан, робота, звіт
Здобутки факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету за три роки – про це та інше прозвітував декан Іван Глухов під час урочистого засідання Вченої ради.

Іван Глухов доповів про роботу на посаді декана факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету за період 2018-2020 роки. Зокрема, він зосередився на послідовному та докладному висвітленні здобутків в освітній, науковій та міжнародній діяльності, вдосконаленні інфраструктури факультету.

Головний акцент у своєму виступі Іван Глухов зробив на позитивній динаміці щодо збільшення контингенту здобувачів як на денній, так і заочній формі. А також зупинявся на науково-дослідній роботі факультету – підвищенні кваліфікації науково-педагогічних працівників, зростанні публікаційної активності викладачів факультету у наукових журналах індексованих Scopus та WoS тощо; активній роботі щодо залучення провідних науковців та майстрів спорту до здійснення освітнього процесу.

Крім того, цьогоріч факультет здійснив значний крок у сфері надання наукових послугих – укладена угода щодо розробки рекомендацій «Методичні основи навчання плавання дітей 6-7 років в умовах спортивного басейну» на суму 21 000 гривень (керівник наукової роботи – доцент Іван Глухов).

Також завдяки підтримці керівництва університету на факультеті відкрили наукову лабораторію медико-біологічних основ фізичної культури та спорту. Це сприятиме розвитку наукової складової не тільки серед студентства, а й серед молодих науковців та професорсько-викладацького складу. А сучасне оснащення дозволить здійснювати освітній процес у змішаній формі, що на сьогодні є важливим аспектом функціонування університету.

За словами декана, значна увага приділяється й міжнародної діяльності – факультет виграв грант та у 2020 році розпочав участь у польсько-українському проєкті програми Rita «Przemiany w regionie» «Samo-diagnoza raku piersi u młodych Ukrainek» (самодіагностика раку молочної залози у молодих українок).

Члени Вченої ради одноголосно затвердили звіт Івана Глухова.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон