У Херсоні відома співачка знімає музичний відеокліп

співачка, кліп, судозавод
Вчора, 19 травня, в Херсоні розпочалася зйомка відеокліпу Христини Соловій в рамках спеціального проєкту «Натхнення сходу», який реалізується в рамках фестивалю «З країни в Україну», повідомляють в Управлінні культури Херсонської міської ради.

Сьогодні перед початком зйомок начальник управління культури Лариса Косенко зустрілася з Христиною Соловій та подякувала їй за те, що вона приїхала до Херсона. Маємо надію, що її талант та енергія залучить до нашого міста багато туристів як з України, так і з-за кордону!

Проєкт спрямований на популяризацію серед українців внутрішнього туризму та покликаний привернути увагу до міст на Сході та Півдні України за допомогою творчості відомих артистів та гуртів. Разом з відомим українським режисером та кліпмейкером Віктором Придуваловим артисти проведуть творче дослідження та знімуть відеокліпи на одну зі своїх пісень. До такого дослідження доєднаються оператори, режисери та стилісти кількома командами щоб створити нові музичні шедеври сучасного українського мистецтва із кадрами українських міст, які увійшли до проєкту.

Для кожного з міст Фестивалю було обрано одного артиста-амбасадора. Амбасадоркою Херсону стала зіркова українська співачка Христина Соловій.

За дорученням міського голови Ігоря Колихаєва управління культури відпрацювало питання проведення зйомок в Херсоні, допомогло визначити цікаві в місті локації та домовилось з херсонським суднобудівним заводом (ТОВ «СМАРТ-МЕРІТАЙМ ГРУП») про відеозйомку на його території.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон