Херсонський держуніверситет продовжує розвивати неформальну освіту

ХДУ, неформальна освіта, сертифікати
Сьогодні, 19 травня, у Херсонському державному університеті відбулося урочисте вручення сертифікатів учасникам курсу «Практична психологія: особистісний розвиток» й тренінгу «Універсальний масаж та оздоровчі технології». 11 слухачів отримали сертифікати про успішне проходження навчання.

Організатори курсів – Офіс доуніверситетської підготовки, післядипломної освіти та роботи з іноземцями ХДУ на чолі з керівницею Оленою Борідько.

Зазначимо, що серед слухачів було чимало студентів нашого освітнього закладу. Зокрема, це студенти медичного факультету, які відвідувати заняття з масажу.

Сертифікати учасникам курсів вручили ректор ХДУ Олександр Співаковський та проректорка з навчальної та науково-педагогічної роботи Дар’я Мальчикова.

Олександр Співаковський наголосив, що розвиток неформальної освіти й надання освітніх послуг за сертифікатними програмами є важливим елементом успішного функціонування та розвитку Херсонського державного університету.

"Для нас важливо вийти на ринок освітніх послуг, що пов’язаний з неформальною освітою. Тому ми активно працюємо у цьому напрямку, аби ви отримували якісні послуги, здобували практичні навички, що сприятимуть особистісній капіталізації. Сучасні реалії диктують необхідність невпинного розвитку й постійного самовдосконалення. Адже відомо: той, хто не стоїть на місці, приречений на успіх», – звернувся до присутніх ректор.

Навчання масажу проходили на базі науково-практичного центру корекції, реабілітації та розвитку дітей і молоді Херсонського державного університету. Слухачі тренінгу опановували практичні навички оздоровчого масажу, класичного масажу окремих частин тіла людини, антицелюлітного, лімфодренажного, масажу при плоскостопості і клишоногості.

Слухачі, які відвідували авторський курс «Практична психологія: особистісний розвиток» ознайомилися з ефективними технологіями спілкування Т.Гордона, Є.Берка та технологією моделювання успіху у спілкуванні Р.Бєкдлера й Дж.Гріндера; інструментами комунікації; технікою досягнення впевненості у собі; конфліктами у системі людських відносин.

Пресцентр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон