У Херсонському держуніверситеті облаштовують побут студентів

ХДУ, кухня, студмістечко
Вже два роки у Студмістечку Херсонського державного університету успішно реалізовується проєкт щодо осучаснення кухонь. Так, 18 травня у гуртожитку №4 відбулося урочисте відкриття нової кухні.

Роботи з осучаснення кухонь студентського містечка – це спільний проєкт університету та студентського самоврядування.

Наразі на кухні 9 поверху студентського гуртожитку №4 зроблено капітальний ремонт, придбано нові меблі та сучасну техніку, встановлено камери відеоспостереження тощо.

Проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник зазначив, що створення комфортних умов проживання для студентів – це першочергове завдання адміністрації університету та студентського містечка. Адже гуртожиток – це другий дім студентів. А вдома має бути затишно та комфортно.

За словами директорки студмістечка ХДУ Дар’ї Малишевої, це вже четверта осучаснена кухня у рамках реалізації проєкту. Ремонтні роботи тривали понад пів року. У планах – переоснащення всіх кухонних приміщень гуртожитків.

На стінах кухні зображені яскраві малюнки, які створюють особливу атмосферу домашнього затишку – це творчість студентки IV курсу факультету культури і мистецтв Аліни Іванової.

Відкриття кухні – це не перший і не останній крок у покращенні умов проживання студентів у гуртожитках. Тож роботи з модернізації триватимуть й надалі.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон