Жителі громади на Херсонщині обговорили з експертами питання безпеки

Хвостов, питання безпеки, громади
Питання безпеки людей не менш важливе, ніж питання охорони здоров’я, освіти чи соціального захисту. Тож жителі Хрестівської громади Каховського району обговорили питання безпеки з експертами та долучилися до перегляду фільму «Українські шерифи», який відбувся у селі Долинське.

Після відбулася жвава дискусія стрічки та актуальних питань щодо безпекових проблем, методів їх вирішення, запровадження поліцейського офіцера та шляхів налагодження ефективної роботи та комунікації з ним – за участі представників поліції, БО «Фонд милосердя та здоров’я» і проєкту «Шерифи для нових громад».

До речі, Хрестівська ТГ нещодавно стала учасницею проєкту «Поліцейський офіцер громади» і вже підписала тристоронній меморандум пpо співпpацю та паpтнepство з Національною поліцією у Херсонській області та паpтнepами – пpeдставниками тоpгового дому «Долинское». Адже депутат обласної ради на цьому окрузі, керівник ТОВ «Тоpговий дом «Долинское» Володимир Хвостов приділяє значну увагу безпеці в громаді.

«Кожна людина навіть у найвіддаленішому селі повинна почуватися в безпеці. І створення безпечного простору в громаді – одне з найактуальніших питань, яке для нас в пріоритеті», - наголосив Володимир Хвостов, додав, що найближчим часом у Хpeстівській ТГ з’явиться свій офіцер, який стане невід’ємною частиною громади.

Ну, а що стосується фільму «Українські шерифи» він визвав інтерес серед присутніх, адже всі вони одноголосно переконані, що філософія безпеки в громаді передбачає системну і злагоджену взаємодію соціально-відповідального бізнесу, представниками влади та поліції. І в їх громаді це вдасться зробити, адже в них існує довіра, згуртованість та злагоджена комунікація.
Аліна ДМИТРІЄВА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон